Udens debatcentrum zoekt redactiekracht(en)!

Udens debatcentrum zoekt redactiekracht(en)!Debatcentrum De Grens heeft sinds oktober 2018 een vijftal redelijk tot druk bezochte debatmiddagen en -avonden georganiseerd. Het centrum heeft echter ook enkele keren een voorgenomen bijeenkomst moeten afblazen. Vanwege ziekte of andere omstandigheden van redactieleden. De bezetting van ons team is namelijk minimaal. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die onze redactie kunnen versterken.

Ook bij het aantrekken van nieuwe teamleden staat het uitgangspunt van het debatcentrum centraal. Debatcentrum de Grens wil vooral een podium bieden aan betrokken burgers om met elkaar, met politici, met specialisten en andere belanghebbenden in gesprek te gaan. Over lokale, regionale en landelijke onderwerpen die op een bepaald moment ‘spelen’. Om dit te realiseren, verwachten we van ‘onze’ mensen dat ze betrokken, geïnteresseerd en geïnformeerd zijn, maar vooral ook dat ze zichzelf – zeker gedurende de debatten – neutraal kunnen opstellen. Word je vooral gedreven door de drang om je eigen ideeën en meningen te ventileren, dan ben je van harte welkom als bezoeker. Maar is een rol als redactielid van ons debatcentrum niet echt voor jou weggelegd.

 

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in lokale, regionale en/of landelijke items met een maatschappelijke en/of politieke insteek? Heb je zin en tijd om je daar structureel – en geheel belangeloos, dus ook niet tegen betaling – in te verdiepen in aanloop naar de debatmiddagen. En beschik je over de kwaliteit om je bescheiden op te stellen? Meld je dan aan via informatie@debatcentrumdegrens.nl. Dan nemen wij snel contact met je op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En krijg het boek

‘zoete inval. Als in Uden de pot kookt, bloeit de vriendschap.’

cadeau.

 

Boek Zoete Inval