Kunst en cultuur zijn perfect geregeld in Uden

Kunst en cultuur zijn perfect geregeld in Uden! – ‘En ook voor de toekomstige Maashorst gemeente is er geen vuiltje aan de lucht.’

De gemeente Uden is dé cultuurhoofdstad van deze regio en misschien wel van heel Noordoost Brabant. ’s-Hertogenbosch niet meegerekend uiteraard; je moet niet overdrijven. Of het nu gaat om volkscultuur of professionele kunstuitingen. De gemeente Uden is toonaangevend in het stimuleren en ondersteunen van kunst en cultuur.

De culturele infrastructuur is bijna angstaanjagend breed en diep. Met faciliteiten als theater Markant, poppodium De Pul, museum Krona en Servicebioscoop Take Ten. En wat te denken van het enorme aantal festivals dat in en rond het Udense wordt georganiseerd. Dat is niet op één hand te tellen.

 

Het is hier fantastisch!

Al met al voldoende reden voor de stelling: ‘Kunst en cultuur zijn perfect geregeld in de gemeente Uden.’ Of denk je er net even anders over? En hoe gaat het er eigenlijk in Landerd aan toe. Zij ze er daar een beetje klaar voor om met ‘kunstpauselijke’ Uden samen te werken? Laat het ons weten via de onderstaande reactiemogelijkheid.

Lees ook: ‘15 december praatcafé over kunst en cultuur in Uden en Landerd

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En krijg het boek

‘zoete inval. Als in Uden de pot kookt, bloeit de vriendschap.’

cadeau.

 

Boek Zoete Inval